Valmentajien koulutussuunnitelma

Kaikki KK-81 valmentajat ja ohjaajat ovat oikeutettuja osallistumaan valitsemaansa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämään koulutukseen. Seuralla on koulutusmääräraha varattuna valmentajien koulutukseen.

Jääkiekkoliiton valmentajakoulutukset on esitelty tällä sivulla ja tietoa järjestettävistä koulutuksista saat alla olevasta linkistä.

http://www.finhockey.fi/alueet/savo-karjala/valmennus_ja_koulutus/

 

 

KENELLE (peruskoulutus)

 

Tervetuloa ohjaajaksi koulutus sopii kaikille uusille valmentajille ja ohjaajille. Koulutuksessa perehdytään toiminnan suunnitteluun ja ohjaamiseen sekä urheiluseuratoiminnan perusperiaatteisiin. (seura järjestää)

Herkkyyskausivalmentaja koulutus on suunnattu alle 13-vuotiaiden valmentajille. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös seurojen herkkyyskausivalmentajille, juniori- ja valmennuspääliköille. Koulutuksessa pureudutaan lapsen fyysistä ja henkistä kasvua tukevan monipuolisen harjoittelun lainalaisuuksiin.

Lajitekniikkavalmentaja koulutukset 1-2 eivät ole ikäluokka sidonnaisia, lajitekniikoiden perusteet ja niiden opettaminen on ensiarvoisen tärkeää riippumatta pelaajan iästä. Koulutukset ovat peruslajitekniikoihin painottuvia kokonaisuuksia. Pelit ja pelaaminen ovat osa kaikkia koulutuksia

Fyysisenharjoittelun valmentajakoulutus soveltuu yli 13-vuotiaiden valmentajille sekä seuran herkkyyskausivalmentajille, juniori- ja valmennuspäälliköille. Koulutuksessa keskitytään ominaisuusharjoittelun (voima, nopeus, taito, kestävyys, liikkuvuus) perusteisiin.

Pelitaitovalmentaja koulutus soveltuu yli 13-vuotiaiden valmentajille. Koulutuksessa painotus on lajiteknisten valmiuksin siirtämisessä pelitilanteisiin ja pelitilanneroolien/pelin perusteiden oppimisessa

(c) SJL