Joukkueet

TULE MUKAAN!

Kaikki Kiuruveden Kiekon juniorijoukkueet ovat valmiina ottamaan vastaan uusia harrastajia joukkoonsa. Sinettiseurana KK-81 tarjoaa lupaustensa mukaisen tasapuolisen, kehittävän ja turvallisen ympäristön jääkiekon harrastamiseen.

Joukkueita on 8-vuotiaiden ja nuorempien poikien ja tyttöjen F joukkueista aina 17-vuotiaiden B-junioreihin saakka.

Joukkueiden toiminnasta ja harrastuksen aloittamisesta saat lisätietoa tulemalla harjoituksiin mukaan ja kysymällä tai ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

 

 

 

Osallistumisen kustannukset koostuvat jääkiekkoliiton lisenssistä, jäämaksuista ja seuran jäsenmaksuista. Seuran jäsenmaksu on harrastaja/perhekohtainen ja jäämaksu on aina harrastajakohtainen. Jokainen toimintaan osallistuva pelaaja on velvollinen lunastamaan Jääkiekkoliiton lisenssin johon sisältyy myös vakuutus. Lisenssimaksut määräytyvät iän ja sarjan mukaan.

Yhteystiedot 

Tervetuloa mukaan!!

 

Kaikki mukaan!
Kausittain KK-81 riveissä kiekkoilee joukkueita leijonaliigalaisista aikuisten nais- ja miesjoukkueisiin. Leijonaliigan 8-vuotiaat ja nuoremmat pelaajat osallistuvat Ylä-Savossa pyörivään liigaan useamman joukkueen voimin. Jääkiekkoliiton sarjoihin ottaa osaa vuosittain 8-10 joukkuetta. Lisää pelaajia otetaan vastaan jokaisen joukkueen vahvuuteen. Vilskettä jäähallissa nähdään toden teolla koko pitkän kauden ajan. Tervetuloa mukaan pelaamaan tai seuraamaan!